Wsparcie i pomoc techniczna

Czy oprócz mnie i mojego klienta ktokolwiek inny może uzyskać dostęp do stworzonej i wysłanej oferty

Nie. Twój klient otrzyma specjalnie wygenerowany adres, który zna tylko on. Dopóki sam nie udostępni go dodatkowej osobie, oferta pozostanie wyłącznie pomiędzy Tobą a nim. Innymi słowy, Twoja oferta jest bezpieczna i tak długo, jak klient nie zdecyduje się nią podzielić, pozostanie poufna i nie pojawi się w żadnej wyszukiwarce internetowej.